gesturi marete

am gasit un text mai vechi pe care l-am scris unui fost prieten, incercand sa-i explic de ce ma supara rutina si vreau elemente de surpriza in relatia noastra (mici cadouri, flori in alte zile decat cele clasice). mi-a placut explicatia si jocul de cuvinte, asa ca am decis sa il pun online, mai ales ca era intr-un colt prafuit de mail

 

traim o viata plictisitoare ( si nu vb de noi 2, ci de lume in general..interesanta devine prin iesiri in oras, prin jocuri indraznete si/sau periculoase). Iar cand nu le avem pe acestea, inlocuim sau incercam. Avem nevoie de gesturi marete. Iar cum vremea turnirurilor s-a incheiat, in filme nu traim, unde spectaculosul nu conteneste sa apara, gesturile marete se rezuma la lucruri relativ stupide: iesit la un suc, la un film, oferitul unei flori, imbratisatul si invartitul in public – spontan; gesturi relativ marunte dar care lumineaza clipe, ore, zile, poate chiar luni. Toti avem nevoie de ele, indiferent de sex, insa noi, fetele suntem mai “crescute” cu aceasta idee decat voi. Povesti si basme ale copilariei, filme si carti ale adolescentei ne poarta mintea si sperantele catre acest tip de gesturi – the kind that sweeps off your feet.
si, da, o invitatie neasteptata la o cina romantica, sau oferirea unui cadou pot fi gesturi marete. nu trebuie sa fie cu o anumita ocazie, stiu, insa cand nu ramai decat cu acele ocazii te agati de ele cu dintii, pana ajungi la lacomie. 
Tu cand ai facut ultima oara un gest maret?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s