vis de august

Maşină, autostradă, o dungă de umbră. încă una. şi încă una. ochelarii de soare pe nas reflectă drumul şi banda continuă. râsete, capete pe spate, o ţigară subţire se fumează singură în mâna stângă. Stă ghemuită pe scaunul din dreapta, cu un picior sub ea şi altul strâns pe post de cotieră. Drum. Doar dus. Loves it! mâna stângă apasă buza de jos pe şi între dinţi. o roade cu poftă şi invidie că trebuie să se limiteze la ea şi nu poate cotropi buza celui din stânga. Îl priveşte, râde, vorbeşte, povesteşte.”Haai, măăăi!” şi râsul se porneşte, cuvintele şi timpul fug mai repede ca maşina. banda 1, o maşină îi depăşeşte, back pe banda a 2a, depăşesc şi ei pe alta. o dacie 1310 verde plină de sacoşe.

Îl priveşte. povesteşte. capul la stânga, în oglinda retrovizoare,  înainte, “înţelegi” şi se uită la dreapta. “Da,da,da”- râsete. Priviri lacome. sunt două, una jovială, care continuă conversaţia şi nu lasă sexualitatea care pluteşte între ei să întunece realitatea, şi a doua, care îşi strânge buzele şi coapsele cu lăcomie. mâna dreaptă trecută printre picioare ca o barieră şi totodată un teaser.

Vorbeşte, povestea curge, vin faze în memorie, “băăăi, ştii că am fost şi eu…”, |mâna stângă îi mângâie părul creţ, se afundă,| “dadada, şi ştii cum îţi vine să spui ceva, dar nu vine momentul ălaaa…”, râsete, |mâna continuă navigarea prin părul lui moale|, încă o ţigare, o gură de apă, o privire scurtă, |electricitate în aer|, drumul curge, “cine şi-ar şi închipuit, frate, că poţi avea o asemenea discuţie cu cineva cunoscut peste noapte?”, |mâna pe gât şi în sus pe ureche|, “vezi, şi tu care nu vroiai să pleci la mare”, deschide geamul şi îşi lasă mâna să zboare, părul îi flutură în soare, peste scaun, peste faţă, afară, deschide geamul mai mare, iese cu capul, o priveşte şi zâmbeşte larg, deschide şi el geamul, făcându-i părul să se vânture mai tare. Mâna continuă pe linia umerilor, al gâtului, al cefei, urcă uşor pe ceafă, se afundă în păr, se ridică şi se apleacă, îi linge urechea, pătrunzând-o cu limba, mâna ei dreapta îi înconjoară capul, îl ţine de gât sub urechea stângă, mâna lui pe schimbător, pe volan, între coapsele ei. Părul ei peste cârlionţii lui, pe ceafa lui, îl infioară, închide uşor ochii. Priveşte în oglinda din stânga, “stai că trebuie să ma dau pe banda 1”, mâna ei dreaptă coboară pe bord, deasupra playerului pe care il dă mai tare, sprijinită, îşi trece piciorul drept peste schimbător şi poposeşte pe piciorul lui şi apoi lângă. Priveşte scena, în timp ce îşi duce mâna spre manetă, “cum fac, ajung cu mâna între coapsele tale”. Îl priveşte de sus, părul lung cade pe umeri, pe faţă. maşina trece prin stânga, ea, cu mâna în părul lui priveşte lascivă afară. Întâlnirea cu ochii de vis-a-vis o provoacă mai tare. ochii ei spun “e al meu, you can’t have him”. limba coboară spre ureche din nou, făcându-l să se întărească. vede asta şi simte în genunchiul sprijinit de scaun. lipeşte piciorul de penis şi de scaun, îi muşcă şi sărută buzele pe laterală. limba, buzele şi dinţii se joacă pe linia gâtului, pe umăr şi claviculă. cu mâna dreaptă coboară pe piept, pe abdomen, ajunge la boxeri, “ce bine că ai plecat în pantalonii de baie de acasă”, el zâmbeşte, îşi îndreaptă spatele , ridicându-şi pelvisul. trece de elastic şi  strânge ferm în timp ce buzele lor spun împreună şoptit “da”.

Se întoarce către el, “Provocare”, “stai să-mi termin ţigarea” şi scrumează lângă schimbător, în centru

Zâmbete în soare, urlă ca lupul; cu limba pe afară, priveşte în urmă, îşi ţine părul cu o mână, intră şi scrumează cu mâna stângă. “Gata, ce provocare?”. Îşi trece cu mâna părul lung peste cap. “condu cu capul afară!”,”împreună”,”dadada, împreună”, “La 3! 1, 2..haha, arzi de nerăbdare”, maşină cu 2 capete atârnate de geam, merg repede, ea scoate o mână afară, a doua, le ridică în aer şi urlă,se lasă pe spate şi merge aşa, atârnată.

Intră. O priveşte cum stă atârnată, cu linia corpului rotund conturată, abdomentul care se vede între primii nasturi de la cămaşă, linia coastelor, sânii rotunzi care se ghicesc prin cămasă, excitaţi de vânt şi  faptă, picioarele strânse pe scaun, blugii scurţi şi pielea uşor bronzată. O mână îi alunecă pe coapsă,îi simte pielea fină în palmă, îşi întredeschide uşor picioarele, aştepta asta, rămâne atârnată pe spate. o mână pe volan, priveşte în faţă, apoi spre fată, mâna dreaptă explorează, atinge marginea blugilor scurti, o desenează, încearcă să o pătrundă, însă e prea strânsă. Îşi strânge mâinile, sprijinită de marginea geamului ca de o canapea, îl priveşte pe sub ochelari şi zâmbeşte. Îi dă indicaţii cu mintea, e curioasă să vadă dacă le citeşte sau merge pe ghicite.  Mâna revine pe volan, schimbă viteza, se aude doar muzica, cântă şi ea. Pe ochelari se vede cerul, norii care fug invers. zâmbeşte, o priveşte, mâna poposeşte din nou pe coapsă, îşi umezeşte buza de jos. atingerea îi scoate un oftat, vede asta din mişcarea de ridicare a sânilor obraznici. se apropie mai mult, mâna ajunge pe abdomen, urcă regulamentar pe mijloc. limba ei se joacă cu colţul buzei de jos. Închide ochii şi întinde piciorul drept uşor, la el în poală. Îl excită uşurinţa cu care o face şi cu care intră între volan şi el fără să vadă. Pielea întinsă şi bronzată respiră sexualitate. Schimbă mâna, porneşte cu palma stângă de pe gleznă în sus. îi e greu să se concentreze la drum, ar sta doar cu ochii în poală. Urcă mâna,  la genunchi schimbă cu dreapta, piciorul tresare, urcă spre coapsa lui. mâna urcă, neoprită de pantaloni, pe coapsa interioară se roteşte spre fund, în timp ce ea îşi ridică uşor corpul cu totul şi se întinde. mâna intră şi urcă, prinde buca şi-o frământă. ea stă în aer, încordată, ca o pisică. Cu degetul desenează arcuri de cerc pe coapsă, observând efectul pe uşoara încordare a buzelor şi a coapselor. Ea strânge piciorul mai aproape de el, îl simte tare, îl mişcă uşor şi apasă. îşi muşcă buza de jos în timp ce cântă tare. Mâna lui invadează, merge mai departe. Nu întâlneşte nici un fel de “apărare”. Uu! exclamă, ea se ridică zâmbind şi-l priveşte pervers până când îşi dă capul pe spate, oftând lasciv sub mişcarea lui căutătoare. Se arcuieşte mai tare.

O ţigară, muzica se aude parcă mai tare, amândoi privesc înainte, la drum, la fumul de ţigară. “lasă-mă, papa, la mare”. “Pe buneee, ce-i asta?” spune el dând mai tare. râde colorat, “aşaaa, acum simt că merg la mare. nu e drum ca lumea fără asta”. stânga, dreapta, dau din cap,râd, ea expiră fumul de ţigare în sus, intinde mâna să dea mai tare,dar el a făcut deja asta. se ating o secundă. electricitate. zâmbeşte larg către el, “lasă-mă papaaa” cântă amândoi.

priveşte în dreapta, în timp ce cu degetul mare de la mâna dreaptă apasă plimbându-se pe buza de jos. trage nesătulă din ţigare

mâna a rămas pe schimbător,prin ochelarii de soare nu se vede că priveşte în jos, spre ea, nu la drum. Coapsa şi mâna atât de apropiată. inspiră, dă mai tare şi începe să cânte “it’s allright, she moves in mysterious ways”.  Îl priveşte, râde, bate ritmul cu palmele, cântă şi ea. “băăi, piesa asta îmi aduce aminte de un foc pe plajă”. Din nou vorbe, poveşti, râsete, care spală atmosfera de păcate, zgomot de brichetă şi tras din ţigară. “Nu ştiu, dar fac o baie cum ajung”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s