Scrie despre tine

Creionul pe hartie. Ultimele corecţii. “Asta taie. Si asta.Citeşte acum”

Fuck! E ciudat să-ţi auzi vocea prin gura altcuiva. O bancă în semi-întuneric într-o curte. Pomi, o uşă care se deschide în colţul ochiului.  Priveşti foaia de pe masă, îţi vezi numele trecut acolo şi parcă nu e al tău. Viaţa ta în dansul literelor negre, în intonaţiile vocilor lor parcă nu mai e aceeaşi, parcă nu mai e a ta. E alta.

E o eliberare ciudată în a-ţi auzi textul citit de alţii. ei nu înţeleg emoţiile tale, nu se înneacă în aceleaşi momente, nu transpiră şi nu se bâlbâie când îşi aduc aminte stările. Pentru ei e o situaţie, o posibilitate, pentru tine e trecutul, mereu acolo, înscris undeva. Este o parte din tine şi, ca de fiecare dată când te deschizi lumii, îţi e frică de cum va fii interpretată. La fel şi nouă.

Suntem 4. 4 care, pentru prima dată, vom sta în public şi vom îngâna actorii, vom tremura odată cu paginile date, ne vom asculta pe noi, altfel.

Mâine citim, ascultăm, devorăm ceea ce Scriem despre tine, despre mine, despre fiecare din noi. Mîine, de la 19.00, la Green Hours, texte în lucru….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s